skip to Main Content
De Alumnivereniging in de regio

Om de activiteiten van de Alumni vereniging te kunnen uitbreiden zijn er regio’s gevormd waarin al een aantal regiovertegenwoordigers werkzaam zijn. Zij leggen contacten, organiseren lezingen en zijn bezig met de voorbereiding van excursies en andere activiteiten (bijvoorbeeld museum bezoek, stadswandelingen).
Hiermee willen zij een schakel vormen tussen afgestudeerden onderling, waarbij kennis en ervaring uitgewisseld kunnen worden en waarbij gezelligheid (het aangename met het nuttige verenigen) voorop staat.


Flevolandlandgroep

Een aantal enthousiaste leden bestaande uit  Mevr.drs. A. Speur, dhr mr.K. Jansen en dhr. Mr. H.A.H. Pastoor hebben de Flevolandgroep gevormd om voor u in deze regio een aantal activiteiten te gaan organiseren.

Informatie over aankomende activiteiten vindt u binnenkort op onze website.

U kunt de Flevoland groep contacteren voor vragen, opmerkingen en als u iets wilt aandragen via am.speur@avou.nl.

Regiovertegenwoordigers gezocht

Om de activiteiten van de vereniging te kunnen uitbreiden zijn er regio’s gevormd. In elke regio zal de kar getrokken worden door een regiovertegenwoordiger. Hij/zij legt contacten en organiseert lezingen, excursies en andere activiteiten (zoals bedrijfsbezoeken, museumbezoeken en stadswandelingen).

De regiovertegenwoordigers willen een schakel vormen tussen afgestudeerden onderling, waarbij kennis en ervaring uitgewisseld kunnen worden en waarbij gezelligheid (het aangename met het nuttige verenigen) voorop staat.
Op dit moment worden er nog regiovertegenwoordigers gezocht.
Meer informatie kunt u inwinnen bij Marianne Elderman, landelijk regiocoördinator via het contactformulier.

Mevr. M.N.A.A. Elderman MSc

Landelijk regiocoördinator
en
regiovertegenwoordiger
West- en Zuid-Nederland

Marianne Elderman woont in Leiderdorp samen met haar partner en Is in 2008 afgestudeerd in Psychologie. In 2014 behaalde zij de Master in Management met de specialisatie Strategic Human Resource Management.

Sinds enkele jaren niet meer werkzaam. Gelijk na haar afstuderen lid geworden van de Alumnivereniging, omdat zij zich wil inzetten voor taken rond de regionalisering van de Alumnivereniging.

Mevr. A. Queré MSc

Regiovertegenwoordiger
Noord Nederland

Mevrouw Antje Queré is van de 50-er jaren, getrouwd moeder van 4 kinderen en 6 kleinkinderen.

Ze is geboren in Lübeck, maar noemt zich een Europese vagebond, omdat ze via een ommetje Frankrijk, in 1985 naar Nederland is gekomen, op grond  van haar jeugdliefde. Haar start was Den Bosch.  Sinds 1993 woont zij samen met haar man in  Leeuwarden. Hier heeft zij, toen de jongste naar de middelbare school ging, haar behoefte naar studie opgepakt. Als autodidact viel het schrijven van de master-psychologiescriptie zwaar.

Ze heeft altijd veel vrijwilligerswerk gedaan  op sociaal maatschappelijk vlak.

Ze vindt het een grote eer om met leuke en  bezienswaardige uitstapjes  voor de alumnivereniging het noorden te promoten. Het noorden is een beetje het “stiefkindje” van Nederland, maar absoluut onterecht. Leeuwarden is in 2018 Culturele hoofdstad van Europa en laat zich van haar mooiste kant zien.

De bovenstaande regio vertegenwoordigers zijn te bereiken via het volgende mailadres.

Back To Top