skip to Main Content
Voor En Door Alumni Van De OU: De Alumniweek 2021

Voor en door alumni van de OU: de Alumniweek 2021

Bent u afgestudeerd of gaat u afstuderen? Dan heeft u een heel traject doorlopen bij de Open Universiteit. U kent als de beste alle ins en outs van studeren naast uw baan en u heeft met uw studie heel veel kennis opgedaan. Maar hoe gaat het hiermee nu na de studie? Wat bent u gaan doen? Van 22 t/m 24 maart 2021 organiseert de OU een online Alumniweek om OU-studenten en andere experts een inkijk te geven in de activiteiten en onderzoeken waaraan nu gewerkt wordt. De OU heet u van harte welkom bij een of meerdere webinars!

Thema: duurzame toekomst
Natuurlijk zijn we ons allemaal bewust van de noodzaak om duurzamer om te gaan met onze omgeving en onszelf. Maar hoe efficiënt en effectief doen we dat? En gaat het om meer dan de bescherming van de aarde? Vanzelfsprekend! Elke vorm van verspilling kan anders. Neem een kijkje in het programma dat we hebben samengesteld en laat je verrassen hoe ver duurzaamheid kan worden doorgevoerd in onze maatschappij. Onze alumni en OU-docenten nemen je mee in hun onderzoeken en ervaringen. Laat je bijscholen na je studie!

Deelnemen aan de webinars
Van maandag 22 tot en met woensdag 24 maart 2021 kunt u een webinar naar keuze bijwonen. Na aanmelden ontvangt u van de OU op de dag zelf een email met daarin de deelnamelink in Teams. U hoeft zelf verder niets te installeren, deelnemen gaat daarna vanzelf. Wilt u deelnemen aan meer dan één webinar? Dat kan, behalve bij een parallelsessie, daar kunt u maar op één plek tegelijkertijd inloggen.

Programma OU Alumniweek 2021
Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Locatie: online via Teams (hiervoor ontvangt u een deelnamelink)

Maandag 22 maart 2021 Dinsdag 23 maart 2021 Woensdag 24 maart 2021
Informatica/Informatiekunde
Webinar ‘Duurzame bundeling van kennis
Managementwetenschappen
Webinar ‘Sustainability’
Onderwijswetenschappen
Webinar ‘Duurzaam onderwijs’
Cultuurwetenschappen
Webinar ‘Duurzame liefde en klimaatliteratuur’
Rechtswetenschappen
Webinar ‘Duurzame belangenafwegingen’
Milieu-natuurwetenschappen
Webinar ‘Duurzaamheid’
Psychologie
Webinar ‘Duurzaam zelfmanagement’

Bekijk het hele programma, de sprekers en de onderwerpen die aan bod komen en meld u aan!

Geef een antwoord

Back To Top