skip to Main Content
Zoomlezing Door Tanny Van Der Wolf

Zoomlezing door Tanny van der Wolf

Een jaar geleden heeft Tanny van der Wolf haar Master Kunst- en cultuurwetenschappen afgerond met een scriptie over buitenplaatsen op burgerlijke familieportretten uit de Gouden Eeuw. Voor deze scriptie heeft ze geprobeerd op basis van 43 burgerlijke familieportretten een antwoord te vinden op de vraag in hoeverre in die tijd de afbeelding van een buitenplaats op een familieportret van de gegoede burgerij fungeerde als uiting van zelfrepresentatie.

Ze kan alvast verklappen: een eenduidig antwoord heeft ze niet gevonden. Toch was het een boeiende zoektocht die haar heel wat onverwachte nieuwe inzichten opleverde en nieuwe interessegebieden voor haar opende. Op 5 januari zal ze u via een Zoombijeenkomst meer vertellen over die zoektocht en de resultaten. Voor wie dat wil zal ze aan het slot nog iets meer vertellen over het proces dat ze doorlopen heeft met daarbij enkele tips en trucs.

Wilt u meekijken en luisteren via Zoom, laat dat dan weten via pleinairou@gmail.com. U ontvangt dan op 5 januari een link waarmee u kunt inloggen. Als u gaat meeluisteren en kijken, vergeet dan niet uw camera aan te zetten en het geluid uit (anders heeft Tanny last van storende geluiden).

Geef een antwoord

Back To Top