skip to Main Content
Dies Natalis OU Op 11 December

Dies natalis OU op 11 december

In het academisch jaar 2020-2021 viert de Open Universiteit haar 36-jarig bestaan. Op vrijdag 11 december 2020 vindt de viering van de dies natalis plaats in Theater Heerlen. Het centrale thema is digitalisering. Drie sprekers belichten het thema vanuit hun eigen perspectief. Tijdens de diesviering reikt de rector magnificus ook de OU Wetenschapsprijs uit. De dies is online via livestream te volgen. De academische zitting begint om 15.00 uur.

Redes
Sprekers zijn: mr. drs. Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ernst Jan Stigter, CEO Microsoft Nederland en prof. dr. Theo J. Bastiaens, rector magnificus Open Universiteit. Zij belichten het thema digitalisering vanuit hun eigen perspectief.

Livestream
De academische zitting is op 11 december 2020 om 15.00 uur online, via de livestream op de website van de OU te volgen.
Klik hier om op 10 december van de OU een herinneringsbericht met aanmeldmogelijkheid te ontvangen.

Geef een reactie

Back To Top