skip to Main Content
Hernieuwde Aandacht Voor Nieuws(brief) Van De OU En Webinar AVOU

Hernieuwde aandacht voor nieuws(brief) van de OU en webinar AVOU

Iedere week verzendt de OU een nieuwsbrief. Deze is niet alleen voor studenten interessant maar zeker ook voor alumni. In deze brief staan de agenda van symposia, lezingen, promoties en andere activiteiten. Ook de activiteiten van de studiecentra staan erin vermeld.  Alumni van de Open Universiteit kunnen – veelal zonder kosten – deelnemen aan de georganiseerde activiteiten. Het viel ons op dat dit voor veel alumni onbekend is. Deze informatie delen we graag omdat dit kan voorzien in een behoefte van academische diepgang nadat de studie is afgerond.

Als uw interesse is gewekt en u ontvangt de nieuwsbrief van de OU nog niet dan kunt u zich daarvoor inschrijven.
De OU geeft ook via google+ media-aandacht aan symposia en minicolleges van haar hoogleraren, die zelfs te volgen zijn via videopresentaties.
In deze tijd waarin fysieke bijeenkomsten helaas niet mogelijk zijn worden door de OU ook veel webinars georganiseerd. Zij worden ook in de nieuwsbrief gepubliceerd.
Alle informatie is ook te vinden bij agenda en nieuws op de homepage van de OU.

Webinars AVOU
De alumnivereniging wil ook graag zelf een aantal webinars organiseren, bij voorkeur vanuit onze eigen leden. Vooral leden die begonnen zijn aan een promotietraject nodigen wij uit om voor hun medeleden een lezing te houden. Na onze eerste ervaringen met dit fenomeen kunnen we onze leden daarbij ondersteuning bieden. Geïnteresseerd? Dan kunt u dat aangeven via het contactformulier.

Geef een reactie

Back To Top