skip to Main Content
Virtuele Miniconferentie Vakgroep Informatiekunde OU Op 10 Oktober

Virtuele miniconferentie vakgroep informatiekunde OU op 10 oktober

Op zaterdag 10 oktober aanstaande organiseert de Vakgroep Informatiekunde van de Bètafaculteit van de OU een virtuele mini-conferentie waarbij promovendi hun onderzoek presenteren en hierover met de deelnemers (inclusief hun begeleiders) in gesprek gaan. Ook is er in de late ochtend een tweetal ‘keynote speakers’, te weten prof. dr. Rick Maes, die in zal gaan op de ontwikkelingen in de informatiekunde en ir. Albert Ponsteen (tevens promovendus) die iets zal vertellen over de zakelijke voordelen van een promotietraject.

Gaarne wil de vakgroep de mogelijkheid bieden om gratis deel te nemen aan deze dag. Behalve interessante discussies en informatie over state-of-the-art information science studies geeft deze bijeenkomst ook een goede mogelijkheid om te verkennen of een promotietraject interessant zou kunnen zijn en om eerste contacten te leggen.

Het programma geeft aan via welke link een bepaalde sessie (stream) te bereiken is. De toegang is vrij en er is geen aanmelding nodig. Iedere afgestudeerde die wel eens heeft overwogen om een promotie te doen in de informatiekunde kan zich hier een beeld vormen van de onderwerpen die momenteel door de promovendi van de OU onderzocht worden en de wetenschappelijke discussie daaromtrent.
De wetenschappelijke staf van de OU is eveneens aanwezig op deze bijeenkomst waardoor u makkelijk contacten kunt leggen.

Klik hier voor het complete programma in PDF: PROMIS 2020 online program

Geef een reactie

Back To Top