skip to Main Content
Verslag Webinar ‘Hoogbegaafde Senioren’ Door Noks Nauta

Verslag webinar ‘Hoogbegaafde Senioren’ door Noks Nauta

Fysieke bijeenkomsten zijn voor de AVOU lastig geworden door corona. Daarom wilden wij graag kijken naar andere mogelijkheden om activiteiten voor onze leden te houden. Op 10 september hebben we dat voor het eerst gedaan via een webinar met als onderwerp ‘Hoogbegaafde Senioren’, gepresenteerd door Noks Nauta, zelf alumna van de OU. Het was een compleet nieuwe activiteit en we hadden dus ook geen idee wat we aan belangstelling konden verwachten.

Die belangstelling overtrof elke verwachting met maar liefst 130 aanmeldingen, waarbij we de grens even gelegd hebben omdat we er eerst ervaring mee op wilden doen. Op de avond zelf waren er uiteindelijk 80 mensen die deelnamen aan het webinar.

Het werd een zeer onderhoudende bijeenkomst onder leiding van Noks die de luisteraars zeer wist te boeien en ook veel vragen en discussie uitlokte via de chatfunctie. Langs die weg bleek het mogelijk een goede interactie te hebben binnen de beperkingen die een webinar biedt. Mondeling discussiëren met 80 mensen is langs deze weg immers moeilijk, maar dat werd goed gecompenseerd.

Het leverde een uiterst positieve ervaring op die wij zeker vaker in de praktijk willen brengen. Belangstellenden om op deze manier een presentatie te verzorgen, roepen wij dan ook graag op zich bij ons te melden.

Geef een antwoord

Back To Top