skip to Main Content
Opening Academisch Jaar OU Op 31 Augustus

Opening academisch jaar OU op 31 augustus

Op maandag 31 augustus 2020 zal de Open Universiteit het academisch jaar 2020-2021 openen. In verband met de corona-maatregelen gebeurt dit niet tijdens een fysieke bijeenkomst op locatie, maar geheel online. In de loop van de dag zullen er verschillende online ‘events’ plaatsvinden met als thema: grenzen.

Grenzen
De Open Universiteit digitaliseerde als eerste haar onderwijs. Door corona heeft de hele Nederlandse onderwijssector in maart 2020 grenzen verlegd. Van basisschool tot universiteit is omgeschakeld naar meer flexibele vormen van (online) onderwijs. Bij de opening van het academisch jaar 2020-2021 wil de Open Universiteit stilstaan bij de wijze waarop ook in andere maatschappelijke sectoren dan het onderwijs grenzen zijn verlegd.

Online programma
Ankerpunten van het programma zijn de video met de opening academisch jaar, de online quiz en het e-zine over grenzen. Tussendoor verschijnen berichten op de website en social media.

Deelnemen
Als alumnus bent u van harte welkom om het openingsprogramma bij te wonen. Klik hier voor online deelname op 31 augustus.

 

Geef een reactie

Back To Top