skip to Main Content
Interessante Spreker Op Onze Jaarvergadering

Interessante spreker op onze jaarvergadering

Op 18 april a.s. houden we onze algemene ledenvergadering in het Glasmuseum in Leerdam. Zoals gebruikelijk proberen we altijd een interessante spreker uit te nodigen waarbij we hopen dat die een groot aantal van onze leden zal aanspreken. We denken dat we daar dit jaar weer in geslaagd zijn. Dit jaar heeft ex-marinier dr. Ingo Piepers toegezegd een interactieve presentatie te komen houden over zijn studie naar de komst van een Derde Wereldoorlog in 2020.

In zijn vuistdikke gratis downloadbare boek ‘2020WARning’ doet hij de voorspelling op basis van oplopende globale spanningen en trekt hij een vergelijking met eerdere grote conflicten in de wereldgeschiedenis (Dertigjarige Oorlog, Napoleontische Oorlogen en de Eerste en Tweede Wereldoorlog) één en ander gebaseerd op natuurkundige en mathematische wetmatigheden. Omdat we er echt een interactieve bijeenkomst van willen maken, voegen we een paar eerder in de media verschenen artikelen bij waarbij we u uitnodigen om deze voorafgaande aan de lezing te lezen. Dit omdat we alleen dan genoeg tijd hebben om de diepte in te gaan en er een mooie wetenschappelijke discussie van kunnen maken.

Klik hier voor een artikel in de Volkskrant van Ingo Piepers over de treinkaping bij De Punt.
Klik hier voor een uitzending van NPO Radio 1 met Ingo Piepers over de ‘Derde Wereldoorlog’.
Klik hier voor een artikel in de Volkskrant van Ingo Piepers over de ‘Derde Wereldoorlog’.

Via de zoekmachines vindt u vast nog veel meer interessante links. Kortom reden genoeg om u snel in te schrijven voor de komende algemene ledenvergadering!

Klik hier voor meer informatie over de jaarvergadering en aanmelden.

Geef een reactie

Back To Top