skip to Main Content
Suster Bertken

Suster Bertken

Sinds kort is het mogelijk om als lid van de AVOU gratis lezingen bij te wonen van de vereniging Suster Bertken. Suster Bertken is de Utrechtse vereniging van studenten Algemene Cultuurwetenschappen aan de OU. Zij zijn niet alleen een studentenvereniging, maar ook een studievereniging. Met hun activiteiten willen zij de studie van hun leden verdiepen, verbreden en verrijken.

Het bestuur van Suster Bertken streeft bij de invulling van zijn activiteiten naar een academisch niveau en naar een activiteitenprogramma dat voor aankomende studenten, studerenden en voormalige studenten in gelijke mate aantrekkelijk is. De activiteiten sluiten aan bij de cultuurwetenschappelijke actualiteit, waarbij in het programma alle vier de disciplines van het curriculum  (cultuurgeschiedenis, kunstgeschiedenis, letterkunde en filosofie) in gelijke mate aan bod komen. Om aan die ambitie invulling te geven, organiseert Suster Bertken onder andere excursies, lezingen, symposia, reizen en ledenvergaderingen.

Voor activiteiten van Suster Bertken kunt u zich aanmelden via hun website.

Geef een reactie

Back To Top