skip to Main Content
Opening Academisch Jaar OU 2019-2020

Opening academisch jaar OU 2019-2020

Het College van bestuur van de Open Universiteit nodigt u van harte uit voor de opening van het academisch jaar 2019-2020 van de Open Universiteit. De opening markeert de start van het 7e lustrum, 35 jaar Open Universiteit, en vindt plaats op maandag 2 september 2019 in de Gertrudiskapel in Utrecht, van 19.00 tot 20.15 uur met aansluitend een receptie. Om 18.30 uur gaan de deuren open van de ontvangstruimte.

Na het welkomstwoord van rector magnificus prof. dr. Theo J. Bastiaens geeft prof. dr. Willem Vermeend, hoogleraar Economie 4.0 aan de Open Universiteit, de hoofdlezing: ‘Klimaatbeleid: de aardbol kunnen we niet redden met belastingverhogingen, wel met slimme technologieën!’.

Het adres van de Gertrudiskapel is Willemsplantsoen 1c, op loopafstand van het Centraal Station.

U kunt aanmelden via de speciale website.

Geef een reactie

Back To Top