skip to Main Content
AVG

AVG

Ook de AVOU heeft zichzelf druk gemaakt om aan de wettelijke eisen te voldoen voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de nieuwe Europese privacy wet. Het van kracht gaan van deze nieuwe wet kan u niet ontgaan zijn. Een prima wet, wat betreft het bestuur, die data en de omgang met data extra in het zonnetje zet.

Wij zijn, uiteraard, altijd netjes met uw data omgegaan en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hebben wij de website bij de bouw ervan extra laten beschermen door deze ‘dicht te laten timmeren’, en konden leden natuurlijk altijd vragen om vergeten te worden. Ook vroegen en vragen wij niet om grote hoeveelheden data die niet relevant zijn voor ons als alumnivereniging. Het grote verschil met voor en na de ingang van de wet is dat nu het privacybeleid transparant op de website staat- en dat is een goede zaak. 

Wij nodigen u uit om te kijken naar ons privacy reglement, onze privacy verklaring, en ons verwerkingsregister. Als u hier nog vragen over of feedback op heeft, laat het ons dan alstublieft weten via secretaris@avou.nl.

Namens de AVOU,

Maarten van Hooij
Secretaris

Geef een reactie

Back To Top