skip to Main Content
Van De Voorzitter

Van de voorzitter

Graag willen wij u weer attent op de komende leuke en interessante activiteiten! Het bezoek aan de Zaanse Schans zal plaatsvinden op 17 maart . Inschrijving voor deze activiteit is inmiddels gesloten.

Vervolgens onze jaarvergadering op 21 april in Delft met gastspreker historicus Hans Goedkoop, bekend van ‘Andere tijden’, ‘de Gouden eeuw‘, de ‘IJzeren eeuw‘ en ‘ Goede Hoop. Inmiddels is het aantal aanmeldingen voor deze activiteit ver boven verwachting, waardoor wij in de middag mogelijk enkele aanpassingen moeten laten plaatsvinden voor wat betreft programma. Het aantal gidsen voor het museum is beperkt, dus ontkomen we er mogelijk niet aan om grotere groepen samen te stellen of een aantal het museum zonder gids te laten bezoeken. We werken aan een passende oplossing samen met het museum. Inschrijving is vervroegd en kan tot 21 maart a.s.

In mei gaan we naar de KNRM in Lelystad; vervolgens in juni naar Middelburg; in augustus organiseren we een weekend naar Antwerpen; in september een tweede netwerkbijeenkomst  in Apeldoorn en tenslotte in oktober brengen we een bezoek aan Leeuwarden, de Europese culturele hoofdstad van 2018. Alle inschrijvingen vinden plaats via onze website. We heten u van harte welkom op één of meerdere van onze bijeenkomsten.

Ook zijn we verheugd dat we nu ook in het noorden van het land ondersteuning hebben gevonden in de persoon van mevr. Antje Queré-Rüsse. Zij organiseert ondermeer voor ons de activiteit in Leeuwarden en heeft aangegeven onze vereniging ook in de rest van Noord-Nederland te willen vertegenwoordigen. Wij zijn haar dankbaar en heten haar van harte welkom!

Rob van het Hof
Voorzitter AVOU

Geef een reactie

Back To Top