skip to Main Content
Van De Voorzitter (december 2016)

Van de voorzitter (december 2016)

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en een nieuw jaar met uitdagende activiteiten en plannen lonkt. Het bestuur heeft begin december in een tweedaagse conferentie de plannen voor 2017 vastgesteld. Enerzijds weer de vaste activiteiten zoals de jaarvergadering en stadswandelingen en anderzijds ook nieuwe ideeën zoals een ‘high tea’ met lezing en een bezoek aan de rechtbank met inleiding door leden van de staande en zittende magistratuur.

Ook hebben we even teruggekeken naar 2016, ons lustrumjaar. Een succesvol lustrumfeest op Slot Loevestein met mooi weer en interessante ontmoetingen.
Voor de komende jaren hebben we de ambitie uitgesproken om tot groei te komen van ons al jaren constante ledental. We zullen tijdens de jaarvergadering van 2017, in het dierenpark van Rhenen, daarover een meerjarenplan presenteren en aan u voorleggen. Maar om die ambities waar te maken hebben we ook meer handjes aan het bed nodig. Niet alleen ter versterking van ons nu vijfkoppige bestuur, maar ook om af en toe te helpen met genereren en ook helpen bij de uitvoering van ideeën. In 2015 hebben we tijdens de ALV al wat ideeën opgehaald, maar om die ook allemaal uit te voeren hebben we uw hulp nodig. Misschien als bestuurslid, als regiovertegenwoordiger of gewoon als betrokken lid dat af en toe of misschien eenmalig de handen uit de mouwen wil steken. Misschien heeft u een interessant onderwerp onderzocht voor een scriptie wat u met ons wilt delen of heeft u juist een interessante baan of uitgebreid netwerk dat we kunnen benutten. Alles is welkom. Mocht u ons willen helpen, meldt u dat dan bij ons secretariaat. Want de AVOU dat zijn we met z’n allen!
Ook wil ik u nog even wijzen op de nieuwe website (www.avou.nl) die onlangs grondig is gemoderniseerd en interactief gemaakt. We zullen naast de digitale nieuwsbrief meer en meer gebruik gaan maken van dat medium om met u te communiceren. Onze secretaris Maarten van Hooij is de eindverantwoordelijke voor de website. Voor vragen kunt u bij hem terecht.
Tot slot wil ik u weer wijzen op de komende activiteiten elders op de website. Ik hoop van harte u daar weer te mogen begroeten. Voor nu wens ik u namens het bestuur fijne feestdagen en een heel goed 2017!

Rob van het Hof
Voorzitter AVOU.

Maarten van Hooij is in januari 2015 afgestudeerd aan de Open Universiteit in managementwetenschappen, met als specialisatie financial decision making.

Geef een reactie

Back To Top