skip to Main Content
Nieuwe Website Gelanceerd!

Nieuwe website gelanceerd!

Om de communicatie naar onze leden toe en tussen de leden te verbeteren en evenementen beter te presenteren heeft de AVOU een nieuwe website laten bouwen. De nieuwe website is modern, makkelijk bij te houden en biedt ons functionaliteiten die de oude website miste. Deze functionaliteiten zijn onder meer netwerken in een besloten ledengedeelte, betalingen doen via Ideal en reacties plaatsen op evenementen en verslagen.

Maarten

Voor het besloten leden gedeelte ontvangt u binnenkort een persoonlijke email met inloggegevens. Het besloten ledengedeelte bevat de gegevens van onze leden die ieder gerepresenteerd worden door een ‘tegeltje’. Dit is uw profiel met simpelweg uw naam, beroep, waar u werkt en waar u heeft gestudeerd. U kunt optioneel een koppeling maken met uw LinkedIn pagina. Natuurlijk mag een foto niet ontbreken. Deze kan automatisch geüpload worden via LinkedIn.
Een verbetering die binnenkort plaats zal vinden is betalingen voor activiteiten voltooien via Ideal. Dit scheelt voor de leden werk maar ook voor onze administratie. Dan is het koppelen van betalingen aan leden die zich opgegeven hebben voor evenementen geen handwerk meer.
Een hele verbetering t.a.v. de oude website is dat er nu bij activiteiten en verslagen (van activiteiten) ook reacties geplaats kunnen worden. Zo is de website ook een interactief ledenplatform! Binnenkort volgt er een koppeling met LinkedIn. Dan komen de reacties ook op LinkedIn te staan en wordt ook de kracht van LinkedIn als communicatiemedium gebruikt!
Inmiddels staan de verslagen en foto’s van de lustrumviering in Slot Loevestein op de website en ook die van het stadsbezoek aan Breda. U kunt u zich ook makkelijk inschrijven voor nieuwe evenementen. Deze staan aangegeven op de agenda, en natuurlijk ook onder evenementen.

Maarten van Hooij,
Secretaris

Geef een reactie

Back To Top